diumenge, 10 d’octubre del 2010

AEC Escola Pia Granollers 37- CB Santa Eugènia de Berga 50

Segon partit i segona victòria la conseguida en la visita de la difícil pista de l'Escola Pia de Granollers.
El partit d'aquest dissabte ha sigut molt mes disputat que l'inaugural del Torelló, doncs els del Vallès Oriental tenen una bona escola i el partit ha estat molt igualat, si be, els visitants sempre han anat per davant en el marcador, i a estones amb diferencies importants, mai ha donat la sensació d'estar tancat fins a les darreries del tercer quart.

En el primer quart els de Santa Eugènia han marcat les diferencies de bon començament, amb encert en atac i seriositat defensiva, que ha provocat que al minut 5 el cridaner entrenador local demanes el primer temps mort, amb un parcial 0-6. La distància s'ha mantingut fins a finals del primer quart amb avantatge de 7-15. El segon ha estat molt mes igualat, els locals han defensat molt mes agressius, si be, tampoc tenien un gran encert en el tir, han acabat amb un parcial d'empat a 12. El tercer quart és on els osonencs han rendibilitzat millor el cinquet en pista, amb una defensa en zona que ha posat nerviosos els locals i on han permès marxar definitivament. El darrer quart ha sigut de tràmit amb desencerts per les dues bandes.

A estones segueixen jugant molt precipitats, sense escollir la millor opció de tir, el 31% de tir de 2 ho demostra, doncs han tirat 67 tirs encistellant-ne 21, el tir exterior segueix molt pobre, amb 1 encert de 9 (11%). De totes formes ho compensen amb l'empenta i la lluita, doncs han recuperat 29 per 24 perdudes i 41 rebots totals.

Els parcials han sigut: 7-12, 12-12, 11-15, 7-8

Estadístiques del Partit

C.A. Molt dolent el col•legiat 1066, ha deixat jugar excessivament els locals, i no ha xiulat amb equitat, mandrós, i poc actiu, mai ha estat a l'alçada del partit. A desagradat als dos equips.