divendres, 17 de setembre del 2010

Adéu Taradell, hola Santa Eugènia de Berga

Benvolguts amics, seguidors, pares, noies i nois, no voldria realitzar un canvi en la línia d'aquest blog, o bloc segons el TERMCAT, sense una breu explicació de les raons que han portat a canviar de club un equip format a Taradell, bàsicament per nens del poble amb la ajuda de nois de Viladrau, i exiliar-nos a la població veïna de Santa Eugènia de Berga.

Essencialment la raó es de desafecció, terme molt de moda políticament, amb dos entitats municipals, l'Ajuntament i el Club Parc d'Esports Taradell.

Es injust el repartiment que es fa de les hores del Pavelló Municipal del Pujaló, tant com que un mateix nen i pugui entrenar 4'30 hores si juga a hoquei i 1'30 hores si juga a basquet, i la justificació i principal argument del consistori es que el Hoquei Taradell va anar-hi abans i ara no pensen canviar-ho, així ens va amb tot plegat. Gracies pels serveis prestats!!!

Es injust que una Entitat com el CPE Taradell, no valori aquella gent, que, sense ànim de lucre e invertint temps i diners personals en crear una secció de basquet dins un club, acabin pagant-los en la ignorància supina, de res!

Hola Santa Eugènia, crec que el temps donarà o traurà raons i que posa a tothom al seu lloc, espero hi guanyem tots, gracies pel gest de donar-nos la ma en aquests moments, el nostre agraïment per anticipat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Despedida molt suau de la forma que ens han tractat,despreciat,ignorat,puetejat i no segueixo escrivin adjectius per tal de no rebaxar-me i semblar una cosa que no sóc.Sóc una persona respectuosa que mai faltu al respecte a ningú però arriba un moment en el qual una persona arriba al moment crític i no aguanta més la forma de despreci a ell i als altres companys.Tampoc sóc desagraït però si que pel que fa al club no tinc que agraï re ara si a més de un component que esta integrat al CPE Taradell li agreïxo tot l'esforç que ha fet fins ara.No puc dir que hagi set un honor juga al taradell però si que ha set una bona etapa que m'ha marcat fins ara tot el que sóc parlant en l'àmbit del bàsquet.Gràcies.

Anònim ha dit...

Benvolguts,
Hoy es un día triste para mi, he visto como la intransigencia de quien teniendo el poder no tiene la razón y mucho menos la sensibilidad de dar cabida a las ilusiones de un grupo de jóvenes que a través del deporte ( eso que en teoría une ) estaban orgullosos de representar a Taradell aunque lo fuera en otra disciplina que no fuera el jockey, han perdido la ilusión por una gran decepción, recobrada y compensada por el gran esfuerzo realizado por parte de algunos padres que se han echado a la espalda la responsabilidad de cubrir aquello que deberían de haber cubierto las instituciones. Por desgracia estos chicos han descubierto que en la vida hay gente que se mueve por otros intereses, pero también que hay personas que no se resignan a lo que consideran injusto y luchan para que aquellos que aman el deporte puedan seguir practicándolo aunque sea en un destierro voluntario.
A unos disfrutad, éxito y mucha suerte, seguro que la tendréis
A otros, que tengáis toda la suerte del mundo que os merezcáis (¿?)
Nos veremos en Santa Eugenia.