dissabte, 22 de maig del 2010

CPE Taradell 44 - CB La Garriga 53

Nova derrota dels cadets, aquest cop a casa i davant La Garriga, penúltima oportunitat d'aconseguir victòria en aquesta lliga tan difícil pels nois de Taradell.

El partit ha estat molt disputat, de poder a poder, la major alçada visitant, contra l'empenta i el tir exterior local. La derrota final per 9 punts trenca la darrera tònica de partits perduts per 11 de diferencia, tot i que potser es mereixien un resultat mes ajustat.

Els parcials han estat molt igualats, tan sols el tercer ha acabat amb una avantatge visitant de 5 punts.

14-15, 12-16, 9-14 i 9-8.
Un 35% de tir lliure potser ha sigut definitiu pels locals per intentar aconseguir quelcom positiu, que, amb un 34% en el tir de 2 punts dona un bagatge molt pobre en el tir , i aquesta setmana el tir exterior també ha estat molt dolent amb un pobre 23% (3 de 13 tirs intentats).


C.A. l'arbitratge ha mantingut una linea molt alta i ha sabut mantenir-la fins a mitjants del darrer quart, on fruit de la presió ambiental s'ha descontrolat una mica, amb la omisió de faltes molt evidents i d'altres que s'ha tret de la maniga, pero malgrat aquests minuts, on es podien acostar diferencies, la resta ha estat força equitatiu.



Estadística del Partit