diumenge, 16 de maig del 2010

CB Cardedeu 43 - CPE Taradell 32

Derrota dels cadets davant el Cardedeu en una nova versió del basquet mes escarransit i ferragós que ens ha brindat l'equip local en una pista curta un arbitratge penós.
El partit ha començat força be, i la igualtat dominava en el marcador, els locals aprofitaven la seva millor alçada i els visitants l'entrada i el tir exterior, una tònica que ha durat fins la mitja part, els parcials força ajustats, 13-9 al primer i 9-7 el segon.
Ha sigut un miratge doncs al tercer quart la pèrdua i el desencert a dominar el joc, justament amb decisions arbitrals del tot incomprensibles, i forçà evidents, el parcial ha sigut de 11-6, distancia que els visitants ja no han pogut remuntar, malgrat això han treballat i al darrer quart semblava que podíem remuntar, fins que les decisions arbitrals han deixat les coses al seu lloc, sibil·lí i meticulós ha influït de forma important en el partit, que a mes propicia la violència innecessària entre els jugadors. Aquest darrer quart ha sigut visitant per 10-11.
El tir lliure (33% 5 de 15) hauria pogut posar les coses al seu lloc, si afegim un 22% en el tir de 2 amb un parcial de 9 de 41 tirs intentats, i tan sols 3 encerts de 12 (25%) en triples han propiciat el marcador tan minúscul.







Estadístiques del Partit

1 comentari:

Anònim ha dit...

Com sempre heu perdut per culpa de l'arbitratge no? vava
Apart el conflicte entre els jugadors es va provocar per que un nano del vostre ekip es va dedicar a tirar escopinades a la pista