dimarts, 30 de març del 2010

CPE Taradell 26- CPE Taradell 110
















Partit fratricida el d'aquest dissabte a les instal•lacions del Pavelló El Pujaló de Taradell entre els dos equips masculins del club.
El partit a començat amb un primer quart força disputat però la major tranquil•litat en el tir dels cadets ha propiciat un parcial de 7 a 12, i on els infantils han jugat els seus millors minuts, ha sigut un miratge doncs quan els cadets han començat a pressionar en totes les línees, l'errada forçada i el tir esbojarrat a provocat els parcial de 7-23 i 2-24 del segons i tercer quarts.
El darrer quart no ha tingut color doncs l'entrenador infantil ha volgut que els cadets no minvessin la pressió i s'han afartat de robar i encistellar, el parcial d'escàndol doncs han realitzat un 10-51. Al final 1 tir lliure de 4 dels infantils per 2 del 6 dels cadets, i 3 triples dels infantils per dos dels cadets.
Interessant experiència dels dos equips on malgrat les diferencies evidents dels mateixos, fa que uns vegin l'evolució dels petits i aquests s'esforcin davant equips que es poden trobar la temporada vinent.
Molt be nanos!!!