dissabte, 6 de març del 2010

CPE Taradell 52- Canovelles BCA-68

Derrota dels Cadets a casa davant el líder del grup, el Canovelles s'ha imposat al Taradell en un encontre molt lluitat per ambdues bandes, les alçades eren molt igualades, i el tir exterior molt bons, una banqueta superior a propiciat una millor dosificació del equip visitant per tal d'endur-se la victòria de Taradell.
El primers dos quarts han estat molt igualats, els parcials 12-15, i 15-19 deixaven a la mitja part amb les espatlles enlaire, bàsicament la gran diferencia del partit ha estat al 3er quart, on les 10 faltes xiulades locals i certes decisions no del tot equilibrades han propiciats el parcial contundent de 8 a 18, que ha tret als locals del partit.
El darrer quart s'ha volgut compensar amb les faltes quant el partit ja estava decidit, igualant-se el parcial amb un 15-16 visitant.

El percentatges locals en tir de 1 (48%), segueix bo, si be, en tirs de 2 (39%) i sobretot de 3 amb un 4 de 17 (24%) ha estat una mica inferior al d'altres dies.

C.A. Sense comentaris. (penso caldria un estudi en profunditat de la qualitat dels arbitres que te la Federació Catalana de Basquetbol).