diumenge, 21 de març del 2010

CPE Taradell 41 - Escola Sant Gervasi 63

Derrota dels cadets a casa davant els de l'Escola Sant Gervasi de Mollet del Vallès per 22 punts de diferencia, molts per la veritable distancia entre ambdós equips.

La clau del partit han estat els dos quarts entremitjos amb parcials superiors a 10 punts, i que han propiciat la diferencia final, els visitants per moments han fet un bon joc, amb bona possessió, rapida i han mecanismes fàcils i efectius.

El primer quart ha estat molt igualat amb 2 triples locals per un visitant, i s'ha acabat amb un 12-15 visitant.
El segons i tercer han estat clarament visitant amb parcials de 6-18 i 5-17.
El darrer quart ha esta igualat, el 13-13 final parla de la mateixa i també amb dos triples locals per 1 visitant.

El tir lliure segueix sent l'assignatura pendent, dons un 7 de 18 tirs encestats (39%) resta capacitat de puntuació en un equip que rep mes faltes que crea.

Els percentatges de tir de 2 també força dolents, 11 de 41 intents, aquest 27% es definitiu, entrades forçades i tirs sense la posició adequada han de fer valorar noves estratègies.

El tir de 3 també va ser força dolent, sol ser l'eina que fa poder estar dins o fora el partit, i ahir els pobres 4 de 17 intents (24%) va acabar sent definitiu.

C.A. molt jove i molt bo, es va equivocar en allò que no va veure, però es va buidar físicament per poder veure-ho tot.

El jugador transporter del partit novament el Nº 12 amb una valoració força espectacular.