dimarts, 16 de març del 2010

CB Parets 57 - CPE Taradell 37

Nova derrota dels cadets davant el CB Parets en la pista dels vallesans, el marcador no reflexa el desenvolupament del partit, mes ajustat en la practica majoria del encontre.

El locals han demostrat la seva millor alçada i colocació, que a provocat guanyar clarament dos quarts, el primer i el darrer amb parcials molt definitoris (16-7 i 21-7), mentres que el segon ha sigut visitant per un 12-8 on l'encert visitant i la zona han propiciat que els locals no marxesin en el marcador, el tercer quart ha estat molt igual pels locals 12-11.

Partit guanyable pels visitants, pero l'encert en el tir de dos ha sigut molt pobre, amb 5 encerts de 27 tir (19%) 9 de 23 en tirs lliures (39%) i un bon 6 de 14 (43%) en triples, juntament amb 33 pilotes perdudes per 15 recuperades ha fet imposible dominar el partit. S'ha notat a faltar la figura del entrenadorque sens dubte hauria donat un plus afegit als jugadors.

C.A. Molt bon arbitratge el que ens ha to0cat aquest diumenge, jo firmava per tota la temporada.

El jugador transporter del partit, el 12, doncs a jugat el 40 minuts ininterrumpudament.