diumenge, 21 de febrer del 2010

CPE Taradell 50 -CB Cardedeu 56

Nova derrota dels cadets a la Fase Regular, aquest cop a casa davant el CB Cardedeu que ha vingut nomes amb 7 jugadors, de segon any i amb mes experiència i alçada que els locals.
El partit ha tingut una primera part molt igualada, el primer quart ha sigut local 17-9 on la defensa ha sabut minimitzar la major alçada visitant i l'encert exterior ha permès marxar en el marcador, ha sigut un miratge doncs el segon quart ha sigut totalment visitant 11-19, el rebot i els segons i tercers intents han provocat recuperar el marcador.

En el tercer quart han sabut defensar sense faltes, el rebot, l'encert en el tir lliure, han provocat un parcial de 8-15 que a la llarga ha sigut definitiu. El darrer quart el desencert ha sigut la tònica general pels dos equips si be els visitants han sabut aguantar la diferencia., tot i acabar molt tocats fisicament.

C.A. L'arbitre ha pitat amb doble bara, no ha mantingut el nivell de la primera meitat, contemporitzant amb l'equip visitant, doncs haurien acabat amb menys de 5 jugadors.