diumenge, 14 de febrer del 2010

CE Escola Pia Sabadell 88 - CPE Taradell 41

Cinquena derrota consecutiva dels Taradellencs davant el Sabadell, un molt bon equip el vallesà, practicament sense fisures.

El partit sempre ha sigut local, des de bon començament fins el final, on sempre han ratllat els 20 punts d'anotació. Els visitants tan sols han competit al tercer quart anotant 17 punts per 23 dels locals, han sigut els millors minuts, on l'equip ha funcionat, el rebot, la transcissió i la cistella fàcil, pero ha sigut un miratge per que el Sabadell ha tornat a posar-se a to, amb contraatacs fiables, rebot i cistella facil ha acabat d'ensorrar els visitants, al darrer quart final han abaixat un pel la pressió.

Els parcial han sigut 18-5, 18-9, 23-17, 29-10.

C.A. ha sabut passar desapercebut, bo.





2 comentaris:

Anònim ha dit...

De les derrotes s'en aprèn mol. No han de servir per desmoralitzar-se sinó al contrari, hem de pensar que som un club de poble i que arribar a jugar en aquest tipus de categories no es fàcil, per tant ànims i endavant que us farem costat fins al final perquè per nosaltres sempre sou i sereu els millors i perquè sabem que hi ha un esforç i una entrega important i ho valorem molt positivament.

basquetbloc ha dit...

eiii, això de club de poble.....jo diria que som un club de basquet de Taradell, amb el significat que això te, basquet-taradell no ho ha associat ningú fins fa poc.
Jo crec que aquests nanos estan fem una labor important perquè aquest concepte canviï.
Estan en el grup que estan, per mèrits propis, i ara els toca pagar un peatge que l'any vinent no tindran que passar, i l'ambició, ganes, i voluntat de millora que sempre han demostrat és quelcom que ningú els podrà discutir.
Endevant