diumenge, 28 de febrer del 2010

CB La Garriga 50 - CPE Taradell 54


Primera victòria de la Fase Regular del equip osonenc davant els de La Garriga de segon any.


Espectacular primera meitat dels taradellencs, amb força, lluita, mobilitat, i encert exterior, que a propiciat el partit mes plàcid en la segona fase de la competició.


El primer quart ha acabat amb un igualat 10-11 visitant, i pocs ens imaginàvem el que passaria en el segon temps: 5 triples, 3 consecutius, han propiciat un parcial de 10-25, parcia de 0-19 punts, consecutius, que han ensorrat l'equip vallesà. El tercer quart ha estat repartit amb un parcial amb empat a 12 punts i en el darrer quart els visitants han sabut administrar el resultat tot i perdre per un contundent 18-6, que ha maquillat el marcador i que de cap manera reflecteix el que em vist a la pista del equip garriguenc.

Bones estadístiques de tir 43% de tir lliure (3 de 7), 41% de 2 (15 de 37) i un molt bon 50% en triples (7 de 14) record en un partit. (* en tres quarts)

C.A. Pèssim arbitratge el que em patit aquest dissabte, dolent per les dues parts, mai ha sabut mantenir un criteri homogeni i que es decantava clarament a l'equip local. Ineptitut que es va poder apreciar en el partit anterior de minis i que en res ajuda a la pràctica i promoció d'aquest esport.






Estadística del Partit *(aquesta setmana hi manca el darrer quart del partit per problemes tècnics)

4 comentaris:

Lluís ha dit...

No m'ho puc creure....

basquetbloc ha dit...

ja ho veus lluis, el mite del cb La Garriga el tenim superat!!!!

Anònim ha dit...

No sé que costa de creure però els entrenos donen fruits i poc a poc anem endollant-nos per una segona volta d'orgull i lluita fins al final. Farem el que podrem.

Felicitats als nanos.

Josep Maria ha dit...

Felicitats nanos!!Seguiu així! Aquest és el camíª!