dissabte, 30 de gener del 2010

Valentine Montcada B 52 - CPE Taradell 43

Nova derrota, quarta consecutiva, aquest cop a domicili del Montcada Valentine.
El partit ha estat molt interessant, amb molta igualtat al principi, el primer quart ha acabat amb un (18-16) , fins a la meitat del segon quart on el local ha sabut marxar de 12 punts. els parcials del segon i tercer quart son de 16-7 i 11-5. Els visitants com sempre coixos en rebot, mai han perdut la cara al partit, amb mes tranquilitat que els darrers partits, han sabut aguantar i realitzar un joc col·lectiu que mica en mica ha anat minant el Montcada. No s'esperaven la reacció final visitant, han guanyat còmodament el darrer quart per un parcial de 7 a 15 punts i que ha posat nerviosos els locals, i que fa marxar cap a casa amb un somriure malgrat la derrota.
Bon tir exterior dels visitants i una bona millora de les pilotes perdudes, com a nota negativa el rebot ofensiu, tan sols 9. per 22 en defensa.

C.A. Partit molt net que l'arbitratge ha sabut portar perfectament, felicitats M. Gonzalez S (1.041)