dilluns, 18 de gener del 2010

Escola Sant Gervasi 60 - CPE Taradell 35


Segona derrota consecutiva del cadet masculí, aquest cop a la pista mítica de l'Escola Sant Gervasi de Mollet del Vallès. El partit quasi be es calcat del de la setmana anterior on en lloc de jugar es varen dedicar a barallar-se.
El culpable d'això aquest cop no eran les vacances de Nadal sinó l'actuació arbitral, (disculpeu que avui parli d'aquest tema, doncs com podeu observar sempre hi entro d'esquitllada) on lluny de propiciar un desenvolupament normal del joc, on segurament els locals haurien guanyat, va pitar de forma parcial, amb errades molt evidents, segurament degut a que aquest Sr. no es troba amb la plenitud física mínima per realitzar aquesta tasca, i això li fa arribar tard, i prendre males decisions, i al final la injustícia es torna agresivitat, i això fa perdre l'esència d'aquest esport. (A. Sanchez (1075)) moltes gracies pel seu arbitratge, això si, necessita millorar molt.
Sòc conscient de la manca arbitres que la Federació Catalana te, i la gran quantitat de partits que s'han de disputar, i aquesta entenc es la causa de mantenir certes persones en actiu, per sort no signifiquen la majoria del col·lectiu actual, ni a la Institució que representen.
Per finalitzar aquest tema, voldria manifestar que no està redactat el mateix dia dels fets, sinó que te un període de reflexió, i lluny de calmar el ànims, segueixen molt oberts, tal és la indignació, i això tampoc es fruit de perdre un partit, que l'experiencia ens diu que es poden guanyar o perdre, però sempre amb el resultat, amb l'encert o no del propi joc, repeteixo, el rival es molt superior i segurament hauria guanyat lícitament.
Altra consideració es el comportament del entrenador local, que pot jugar de sisè home a la pista. No se perquè sempre els hi permeten impunement situar-se constantment a dintre la pista, que no pagant igual que tots els de Sant Gervasi?