dissabte, 23 de gener del 2010

CPE Taradell 21 - CB Sta. Perpetua 74

Nova derrota del cadets davant un molt bon rival, que de forma sobrada marxa de Taradell amb la seguretat que arribava. L'equip vallesà sempre ha anat per davant, si be els osonencs han aguantat els primers minuts del partit, han acabat el primer quart amb un 12-20, ha sigut un miratge dons els darrers tres quarts l'equip local tan sols ha sabut fer 9 punts, m'entres que els parcials dels de Santa Perpetua s'acostaven als 20 punts per quart, excepte el darrer que han abaixant el peu del accelerador i s'han contagiat del joc apàtic local.

La millor alçada, amb molts bon fonaments del vallesans, i amb molt bon tir, ha sigut suficient per guanyar el partit. Els locals no han tingut percentatges de tir molt dolents, el rebot pràcticament no ha existit, ha sigut sobretot la gran quantitat de pilotes perdudes, 32, per tant sols 19 les recuperades que ha fet que no disposéssim de mes tir.
C.A. Molt correcte ha compensat per estones.