dissabte, 12 de desembre del 2009

CPE Taradell 46 - La Garriga 40

Nova victòria dels cadets del Taradell davant La Garriga, aquest cop amb vuit jugadors i sense alguna de les peces mes decisives.
El Taradell ha realitzat un joc molt seriós, la igualtat ha dominat el partit en uns primer dos quarts igualadísims (9-9 i 12-16), la clau ha sigut el tercer quart, els taradellencs han sortit de la mitja part amb instruccions molt clares i han sabut portar-les a terme, perquè ha sigut un quart on han pogut prendre distancia que els ha deixat guanyar el partit (14-4). El darrer quart els locals han sabut aguantar davant la millor empenta visitant que ha servit per igualar el quart (11-11).
L'actitut és el millor valor del Taradell, com aspecte negatiu la diferencia entre pilotes perdudes i recuperades (24-15), en canvi tot i la força defensiva que tenen ha rebut molt mes que han realitzat en faltes d'equip (10-16). El tir lliure han millorat en aquest partit (5 de 7) 71% i be també en el tir exterior 31% en tir de 2 i 25% en triples.
Aquesta victòria els referma a la segona posició de la lligueta prèvia.

C.A. ha deixat jugar ratllant el limit, però el criteri sempre ha sigut bo i equitatiu.