dissabte, 19 de desembre del 2009

C.B. Cardedeu 57 - CPE Taradell 50

Derrota en la darrera jornada de la Fase Prèvia davant els del Vallès Oriental a la seva pista.
El partit ha anat per davant l'equip local, tot i l'inici igualat en el marcador, el primer quart va acabar amb un 11-10 molt renyit, i un segon i un tercer quart clarament local, on els de Cardedeu han sabut explotar la seva fortalesa, alçada i el tir sota tauler. El visitants i posaven l'entrega, l'esforç i la voluntat guanyadora, a part d'un millor tir exterior, per tal dissimular la diferencia de centímetres local. En el darrer quart, els visitants han sabut donar clarament la volta i han guanyat clarament el quart amb un 10-17, insuficient per guanyar el partit, tot i que s'han acostat a quatre punts a 2 minuts del final.

C.A. Casolà en excés, ha sabut tallar les situacions compromeses i no li ha tremolat la decisió en situacions tenses.