dissabte, 14 de novembre del 2009

CPE Taradell 61 - CE Vilatorta 39

Nova victòria dels cadets davant un Vilatorta que ha vingut a disputar de tu a tu un partit que per moments podia decantar-se cap un canto o l'altre.
El partit ha començat amb molta igualtat, i un gran ritme, el que ha propiciat errors i cert neguit en els locals. El Vilatorta s'ha vist valent amb un joc molt seriós i una gran direcció.
Els quatre quarts han sigut locals, però per diferències mínimes (10-8, 14-13, 16-10 i 19-8).
No ha sigut fins la segona part on l'encert local ha sigut superior i els visitants no han sabut aguantar la desavantatge final deixant-se anar al darrer quart.

C.A. El arbitratge ha sigut molt riguros i poc contemporitzador amb els locals, si be al final ha sabut equilibrar.