dissabte, 28 de novembre del 2009

CPE Taradell 53- CB Parets 39

Nova victòria dels cadets davant el CB Parets aquest cop com a locals. Els osonencs han volgut guanyar el partit davant l'apatia visitant que amb un basquet molt estilista els hi ha mancat les ganes de guanyar.

Els locals com sempre han sabut batallar de forma important hi han sabut guanyar la diferencia d'alçada visitant a base de rapidesa, lluita i confiança.

El partit ha sigut força igualat, si be els locals han marxat en el primer i el tercer quarts (13-6) i (15-4), mentre que el segon i el quart han sigut visitants (10-13) i (15-16) de forma molt ajustada però. En el darrer quart em fet jugar la resta del equip que per moment aguantava el resultat i per moments sabien aguantar el resultat fins el 53-39.

C.A. l'arbitre ha sabut dirimir en el moment oportú amb caràcter i convicció

Un 3 a la taula i a la gravació (aquesta setmana no tenim estadístiques)



5 comentaris:

Ferran ha dit...

L'equip ha treballat molt bé en defensa i l'atac ens a surtit bé.Bon treball en equip.Avui per primer kop felicito a l'àrbitre ja que personalment pensu ke algun cop ens ha afovrit.Ens posem en 2na posició.A felicitar sobretot el càmara en aquest partit.

basquetbloc ha dit...

com que el camera????

si ha estat fatal!!!!! tindries que veure el material que tinc....el video que veus és l'unic que he pogut aprofitar.....

i li tinc que agrair..eh!!!

Anònim ha dit...

el més important és que l'equip demostra esperit de sacrifici i té total confiança en ell mateix. enhorabona

Anònim ha dit...

anonim ki ets?

basquetbloc ha dit...

a mi em sembla que aquest primer anonim te pinta de dusko. i tu qui ets??