dissabte, 7 de novembre del 2009

CPE Taradell 45 - CB Cardedeu 49

Emocionant partit el disputat aquest dissabte a la pista de Taradell, on els visitants s'han acabat imposant per un ajustat 45 - 49 (que realment era un 45-47).

Partit on els nois de Taradell han perdut però fins l'ultim sospir els visitants no han pogut gaudir-ho, doncs a pesar de la major alçada i fortalesa física dels visitants, propi dels cadets de segon any, els locals hi han posat ganes, voluntat, rapidesa i encert a estones en el tir exterior per tal de minimitzar la zona dels de Cardedeu. Els quarts reflecteixen aquesta igualtat (13-16,10-12,15-12 i 7-9)

C.A. Molt justet, deixant jugar sota taulell, no ha sigut equitatiu amb les faltes (5 a 16).




9 comentaris:

ferran ha dit...

El partit l'ha acabat guanyan l'àrbitre.S'ha decantat per afavorir molt al cardadeu.No numés es nota amb les faltes pitades (5 a favor del taradell , 16 a favor del cardadeu) sinó amb els tres segons amb zona i amb la llibertat que deixava jugar als altres amb el cos.

Jordi ha dit...

Si, tens rao en part, pero prepareu-vos que com aquest n'hi han molts d'arbitres, que acaben afavorin el fort en lloc del debil.

Potser tindreu que apendre a cridar mes, i a fer mes comedia quan us toquin o us apartin amb el braç....

Res, anims i a seguir aixi com aneu..

Marc blanch ha dit...

Bueno primer soc jugador del cardedeu, mira reconec que sou un bon equip gracies a la intensitat que poseu en els partit per que al final heu quedat per davant de nosaltres en la fase previa.
Despres l'excusa de l'arbit es una tonteria per que a nosaltres tambe ens a passat a molts parits, despres lexcusa dels tres segons es una altra perque el taradell tambe en feien i asobre nosltres tambe em perdut partits que es podria dir que a sigut per culpa dels tres segons, lu de cadets de segon any es una altra per que a nosaltres lany passat tambe ens va passar i tot i aixi heu aconseguit quedar per davant nostre.
I per ultim el resultat que no se a que be aixo d restarnos dos punts.

Marc blanch ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
basquetbloc ha dit...

be, lo dels dos punts es perque en realitat la darrera cistella era fora de temps (de forma molt evident) l'arbitre l'ha donat com a bona, pero jo faig de taula i per això tu dic amb tanta seguretat.
El tema arbitres es un tema molt particular, pero sempre pitent malament pel que pert, segurament molts o fan tan be com saben, pero n'hi ha que son realment dolents (pels dos equips).
Efectivament han quedat segons, pero, i tu dic de cara a la Fase Regular, aquest nanos de Taradell, no es conformaran en perdre els quatre partits contra el Cardedeu. Vinga molta sort a seguir millorant!!.

Marc blanch ha dit...

Ok, gracies per aclarirmo, molta sort a vosaltres tambe i ja ens veurem a la fase regular.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Wow! what an strategy What an idea Gorgeous Incredible …