divendres, 23 d’octubre del 2009

Vic acollirà la Final a Quatre de la Lliga Nacional Catalana d'EBA 2009

19/10/2009·

La XXVIII Lliga Nacional Catalana d'equips EBA 2009 ja té seu: el Pavelló Municipal P-1 de Vic acollirà les dues semifinals i la Final d'aquesta edició que tindrà lloc els dies 6 i 8 de desembre de 2009. També es jugarà un torneig paral·lel en categories Cadet 1r any i Pre-Infantil.

Recanvis Gaudí CB Mollet i GAM CB Vila-Seca obriran la competició, diumenge 6 de desembre, a les 17 hores en la primera semifinal, mentre que la segona es disputarà el mateix diumenge però a les 19 hores i enfrontarà al CB Vic i al CB Santfeliuenc Eninter.Dimarts 8 de desembre, a les 18 hores, els guanyadors de les dues semifinals es jugaran el primer títol de la temporada en la Final de la Lliga Catalana.

Paral·lelament, i a les pistes annexes del Pavelló, el mateix diumenge 6 de desembre se celebrarà un torneig del Cadets de primer any i Pre-Infantils masculins dels quatre equips participants a la Lliga Catalana, amb els mateixos enfrontaments però en horari canviat. El torneig cadet servirà com a prova pilot del reglament. Els horaris de joc d'aquests partits es poden consultar a enllaços relacionats.

Els representants de la Federació i dels quatre equips finalistes s'han reunit avui, dilluns 19 d'octubre, a les 19 hores, a la Sala de Juntes de la FCBQ, reunió de la qual han sortit definits els detalls de la darrera Lliga Catalana del 2009.