dissabte, 26 de setembre del 2009

Exit total a la Festa del Basquet








Jornada molt popular i bon ambient el que em pogut gaudir a la Festa del Basquet de Taradell. Pel matí el partits han sigut molt disputats, les petites del mini femení han guanyat al Tona per 4 punts (28-24) mes tard han jugat un segon partit amb el Viladrau, Les pre-infantil femenines han apallissat al Joan XXIII per 73-22, els infantils masculins guanyat el CB Vic per 52-44, i els cadets han guanyat a l sempre combatiu La Garriga per 55-35. Cinc partit dons que han servit per començar a esmolar les eines davant l'inici de la competició federativa.
Desprès alguns pares han pogut moure la panxa en un improvisat partidet al CPE Taradell on seguidament s'ha pogut menjar una paella d'arroç per 80 persones aproximadament, i un cop acabats els postres s'ha fet la presentació d'equip per la temporada 2009-10 i l'entrega de premis per les petites guanyadores l'any passat a la seva categoria, també s'han entregat detalls a entrenadors.
Bon ambient i bona participació, el lloc i el temps ha sigut molt propici per poder gaudir d'aquest dissabte de basquet.

5 comentaris:

Nil ha dit...

Un dia fantastic!

Anònim ha dit...

Ja ho crec!

Anònim ha dit...

No surtu a la foto!

Àngels ha dit...

Jordi, les petites no van jugar contra el Roda, era el Tona.

basquetbloc ha dit...

Glupssss......aquestes presses.....