dilluns, 1 de juny del 2009

Fòrum d'Entrenadors Blanes 2009


Fòrum d'Entrenadors Blanes 2009

La gran aposta del Fòrum d'Entrenadors de la Federació Catalana de Basquetbol torna amb més novetats i nous ponents després de la seva primera edició a l'any 1995.

Blanes, Ciutat del Bàsquet Català 2009 serà la ciutat que acollirà aquesta nova edició del Fòrum d'Entrenadors que torna amb la idea que es converteixi de nou en un lloc d'encontre i debat dels entrenadors i a on tots els apassionats del nostre esport hi tinguin cabuda, vinguin d'on vinguin: de casa nostra, de qualsevol punt de l'Estat o del món.

Aquesta activitat creada amb la idea de trobar un espai on els entrenadors es poguessin reunir per parlar i debatre sobre diferents aspectes relacionats amb el nostre esport, el bàsquet, tindrà lloc al Pavelló Municipal i a la Sala de Convencions de l'Hotel Blaucel de Blanes del 19 al 21 de juny de 2009.

En aquesta nova edició, els participants podran gaudir de diferents tallers de formació i pràctics, clínics i taules rodones sobre els models de treball d'escoles de diferens continents. Totes aquestes propostes i més a càrrec de professionals del bàsquet com l'Aíto García Reneses,Ettore MessinaAleksandar GlisicDean Klinsman o Óscar "Huevo" Sánchez, entre d'altres.

Les inscripcions ja estan obertes des d'avui i fins el 16 de juny de 2009. Trobareu més informació sobre el fòrum, inscripcions (que podeu omplir directament), preus i allotjaments als documents adjunts. Per a més informació: forum.fcbq@basquetcatala.cat