diumenge, 10 de maig del 2009

UE Gaudi 61 - CPE Taradell 51

Derrota apàtica la que han sofert els infantils aquest matí a Barcelona davant un Gaudi, que ha tingut mes ofici i ha sabut com jugar en els moments claus. El marcador a la primera part era clarament favorable als visitants, que fins aquell moment dominaven tots els quarts, finalitzant amb un 28-35. La segona part s'ha capgirat tot, els de Taradell han patit dos quarts definitius, el quart amb un 13-4, i el cinquè quart amb un 9-3. El darrer esforç del sisè període de res a servit doncs els locals han sabut dominar-lo per 11-9.
Podríem treure una lectura, on els locals han jugat amb mes estratègia, han sabut estudiar millor el rival i han jugat les peces que mes els interessava.
Ara be, han tingut una clara corresponsabilitat del arbitre, que sabia perfectament el numero de faltes que portaven els visitants, ha sabut també gestionar-ho, amb decisions molt errònies, que poc han afavorit al noble esport del basquetbol, per sort no és representatiu del seu collegi.
Els nanos volien fer-li un altre regal al entrenador, però no ha sigut possible, FELICITATS DUSKO!!!
Perdoneu les disculpes per les filmacions, però s'ha filmat amb molt males condicions.