dissabte, 23 de maig del 2009

SaFa-Claror 48 -CPE Taradell 75


Victòria dels infantils a la pista del Sagrada Família - Claror de Barcelona, el partit disputat aquest dissabte s'ha jugat en pista descoberta, amb una temperatura a les 13 hores del migdia força importat aproximadament 24ºC.
El partit ha començat amb força competitivitat, i els marcadors han estat força ajustats, mica en mica, i sobretot al tercer quart els visitants han pogut anar fent forat i hem arribat a la mitja part amb un resultat favorables al Taradellencs per 23-36.
La intensitat dels nostres ha propiciat que anesim carregant-nos de faltes personals a la mitja part 12 per 10 dels locals (se'n han menjat alguna), i em començat a perdre jugadors, afortunadament havien assolit un avantatge força important i que em sabut administrar adequadament per poder tancar el marcador amb 27 punts de diferencia.
Destacar desfavorablement el comportament de les taules, on nanos, impunement i amb el consentiment de entrenadors i pares locals, fan les trampes que poden, en benefici del seu equip, i empobrint el nivell del joc, lamentable.






2 comentaris:

Anònim ha dit...

podeu posar el video del partit sius plau??

gracies.

basquetbloc ha dit...

dit i fet!