dissabte, 30 de maig del 2009

El Premini Femeni CAMPIÓ!!!!!


Les mes petites han guanyat la seva lliga, i ho han confirmat guanyant aquest dissabte a casa davant un St. Andreu de Natzaret mes feble i amb menys recursos que les del Taradell. Ha sigut la culminació d'un any d'aprenentatge, de noves emocions i experiències, i que de ben segur haurà servit per convèncer a tots, que aquest esport porta moltes alegries, amb patiment, esforç i sobretot aprenentatge, individual i col·lectiu. Crec que les nenes s'ho han passat molt be, i han gaudit en aquesta primera temporada, un desig de moltes mes i que creixin, totes juntes, com a esportistes i persones.

FELICITATS!!!!!


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes Felicitats de part de tot el Club. Esperem que la propera temporada puguem tornar a celebrar-ho.
Molts petonts per totes.;-)

Marta ha dit...

Moltes gràcies!
Com a entrenadora també vull felicitar les nenes pel treball i l'esforç que han fet tot l'any. Sabíem que no seria fàcil perquè és el primer any de federades i la fase prèvia va ser dura, però a la fase regular vam trobar el nostre lloc i gràcies a l'esforç, les ganes i la motivació de cada una de les nenes hem aconseguit les suficients victòries per quedar campiones. Però encara que no hagués estat així l'evolució que han fet aquesta temporada respecte la de l'any passat és molt bona.

Així doncs, l'any que ve continuarem entrenant per millorar, passar-ho bé i els resultats ja es veuran!

Marta*

Marta ha dit...

Ah! I m'he descuidat d'agraïr també el suport incondicional dels pares al llarg de tota la temporada.
En tot moment ens hem sentit recolzades i això tal i com estant les coses actulament és molt d'agraïr.

Així doncs, moltes gràcies a tots!

Marta*

basquetbloc ha dit...

Personalment he anat veien les nenes sempre que he pogut, i la veritat que molt be, han de millorar el joc col•lectiu, però penso que estan evolucionant satisfactòriament, ;) El rollo dels pares, la taula, la relació entre ells que genera l'equip també es percep des de fora i em sembla fantàstic.
A veure si puc pujar un video resum...

Marta ha dit...

Moltes gràcies per aquest video!M'ha agradat molt!

Anònim ha dit...

Els pares ens ho he passat molt bé amb les victories de les nenes.A la taula, una passada,fent amics fins i tot amb els àrbitres; i les mares,sempre animant i contant els punts amb el marcador manual.