diumenge, 31 de maig del 2009

CPE Taradell 75 - Cb Sant Boi 45


Victòria clara dels infantils davant un C.B. St. Boi lluitador, el partit disputat aquest diumenge tanca la temporada a casa, resta pendent el partit del Llor, i podrem donar per acabada la temporada.
Avui els locals jugaven amb dos pre infantils i els visitant amb un, però portaven una alçada considerable, a priori el joc sota els taulers era visitant, si ve, la transició , la velocitat era local, quant han estat definits els marcatges els locals han fet un bon començament (16-10), però els visitants han pogut acostar-se en el marcador, el segon quart ha sigut de transició però local (11-6),el tercer quart els locals han marxat definitivament amb un parcial de (16-4) , fins el quart no em vist que els visitants podien acostar-nos guanyant el quart, però ha durat fins aquí, els locals, en la represa han sabut mantenir la intensitat i l'ordre, lluitant rebots i aprofitant contraatacs, els tirs han sigut bons, em anotat a la mitja distancia, però també 3 triples. En definitiva tanquem a casa amb bon regust de bona la temporada.
Individualment, partit on molt jugadors han superat els deu punts de valoració, i la connexió Viladrau avui ha estat espectacular!!.


4 comentaris:

Unknown ha dit...

Infantil Masculí Nivell B-1, no ens treguiis un nivell (titol del video)

Unknown ha dit...

Per cert, en aquest partit hem millorat el nostre percentatge pel que fa als tirs de camp.

basquetbloc ha dit...

si, estic fent recopilació de tots els partits que tenim estadistica, uns 15 aprox. i faré un resum general (individual, nen a nen es molt laboriòs) que ens serveixi de referencia, i anar veien com evolucionen.
Ah, vaig anar divendres a la FCBV i potser hi han canvis a Cadets de 1er any, be, en parlem.

basquetbloc ha dit...

El títol del video ja està arreglat, el problema ara és el video, bufff
Per cert, he parlat amb la Montse Peris del Llor i diu que imposible, aquest dissabte fan un torneig de mini i el diumenge un festival de no se que, i entre setmana fatal, aixi que res....s'ha acabat!!!