diumenge, 17 de maig del 2009

CPE Taradell 61 - Basquet Llor-75


Nova derrota dels infantils, aquest cop davant el Basquet Llor. El partit que s'ha disputat aquest diumenge a la pista de Viladrau a començar be pel interessos dels locals, però ha sigut un miratge, doncs el llor a aprofitat la seva alçada i una bona disposició tàctica per , mica a mica, anar-se imposant en el marcador.
La defensa local a aguantat poc, doncs l'arbitre (una mica histèric) a perdut els papers per moments (la banqueta tampoc a ajudat a calmar-lo), a mesura que anàvem tenint faltes personals, el grau defensiu anava afluixant, fins que la distancia s'ha fet impossible en el marcador.
Alguna cosa passa a la defensa doncs la mitja de punts en els 15 partits que ens fan es de 54 punts, érem un dels equips amb menys anotació en contra, però avui ens han clavat 75, la pitjor marcació de tota la fase regular, el Sant Josep ens va clavar 73, i crec que la diferencia d'equips es molt clara.
Amb aquest resultat invertim el numero de victòries i derrotes 7 a 8.

A veure si igualem la setmana vinent davant el Sagrada Familia-Claror.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

per k no eu posat el video del partit?

Anònim ha dit...

despues os kejais de la iluminacion del campo del gaui ehh???

anda k....
presumir de lo k no teneis....

aupa gaudi¡¡¡¡

emos perdido contra el sant josep pork nos faltaban 5 jugadores y fueron otreos 5 del gaudi ''b'' k son unos cojos y juegan en la peor liga de catalunya.

Anònim ha dit...

bueno, bueno....que es dulce la derrota de los demas....jejejej i la viga propia que?