diumenge, 26 d’abril del 2009

CPE Taradell 58 - Casal Vilafranca 49


Victòria balsàmica dels infantils que trenca la pitjor ratxa de la temporada. El partit disputat aquest diumenge davant el Casal de Vilafranca pot figurar com un dels millors de la temporada, el rival sempre ha estat a l'alçada, mai a girat la cara i el millor encert i empenta local ha produït la Victòria que necessitava el Taradell.
Els parcials han sigut molt igualats, sobretot en els millor cinquets, amb resultats molt curts , s'han empatat el primer, i perdut el tercer, la resta els han guanyat els locals, però fins el darrer on hi ha agut mes superioritat local i on el Casal ha abaixat el braços, tots els altres han estat molt ajustats.
A veure si aquest resultat motiva els nois de cara els partits que restant per acabar la temporada en una millor posició.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

ola, soc un jugador del u.e. gaudi, voldria saber si em podriau enviar, si no es molèstia, el partit que veu grabar en el nostre camp, os o agrairia molt.

gracies.

Direccio per enviar:
javier_bcn_46@hotmail.com

Anònim ha dit...

ola, segueixo sent un jugador del u.e.gaudi, voldria saber si podriau posar al bloc el partit com en els altres casos(vilafranca, sant josep, garriga, etc)
per favor....
gracies