dissabte, 18 d’abril del 2009

CN Sabadell 61 - CPE Taradell 52


Nova derrota dels osonencs davant un Sabadell molt agressiu i fiable, que situa al Taradell a la part baixa del seu grup. El resultat final no reflecteix el domini dels vallesans, que han marxat al primer quart i l'equip visitant no han sabut trobar la formula que permetia aturar el joc agressiu, els talls, l'anticipació i velocitat dels locals, el Taradell ha  jugat precipitat, el que beneficiava clarament el joc del Sabadell.
Els parcials han estat dividits, 3 a 3, però el major pes dels locals han estat en els quintets del primer i tercer quart, on han puntuat un doble (14-6), la major diferencia visitant ha estat el darrer quart amb un parcial de 11-16.
A partir de la mitja part ha semblat que l'equip visitant es despertava i aportava aquell punt de tensió que mancava, però la manca d'encert en el tir i la precipitació en el passe han impedit poder acostar-nos perillosament en el marcador.
De les valoracions particulars, dos jugadors arribant al 10, el 5 i el 9. El Taradell ha rebut mes faltes que ha comès, el percentatge de 1 punt es del 43%, un 31% en tirs de 2, i un 18% de tres punts.(veure estadistiques)





1 comentari:

Anònim ha dit...

tot i haver perdut el partit es va marxar amb bon gust de boca ja que es veu que tot i el poc encert de tir els jugadors comencen a despertar-se de la hivernacio que han passatles ultimes setmanes i per aixo ENDAVANT, I FORÇA, QUE ENTRE TOTS PODEM!!!!!!!!!!!!!!!!
YES,WE CAN!!