diumenge, 1 de març del 2009

CPE Taradell 59 - Sagrada Familia-Claror 27

Nova victòria dels infantils, aquest cop davant els cuers del seu grup. El claror però ha aguantat els tres primers quarts que, amb una defensa agressiva han impedits que els locals manxessin en el marcador. Semblaven endormiscats encara, fruit de la ressaca de Carnestoltes que encara era visible en alguns dels nostres.
Fins la mitja part les diferencies tan sols eren de 6 punts, però en el quart i el cinquè quart els locals han tingut la clau, amb parcials de 14-2 i 15-2 han propiciat que mica en mica els de Taradell marquessin diferencies, que ja serien insalvables, doncs els visitants ja no han pogut de tu a tu amb locals, avui amb 10 jugadors.
Remarcar el gran partit del 12, a part del 6, com es habitual. Entre els dos han recollit 29 (15-14) dels 51 rebots totals i han anotat 27 (17-10) dels 59 punts locals.