diumenge, 15 de març del 2009

Campus de Bàsquet estiu 2009


A partir del proper dilluns 30 de març, tots aquells que ho desitgen poden fer ja la seva inscripció per als Campus d'Estiu 2009 de la Federació Catalana de Basquetbol. Els fulls d'inscripcions, que es poden trobar clicant aqui Campus de Bàsquet , s'han de portar a la seu de la Federació o a les diferents Territorials.

Un any més, els campus tornen a dividir-se entre els d'iniciació i perfeccionament tècnic, els de tecnificació. Els d'iniciació i perfeccionament tècnic estan dirigits per als nens i nenes més petits (1996-2000). Els entrenaments estan enfocats a la millora dels fonaments del basquetbol, com botar, passar, llançar a cistella o d'altres. Aquests campus es portaran a terme a Berga i Cervera.

Pel que fa als campus de tecnificació, tenen com a objectiu la millora tècnica dels jugadors i jugadores dels anys 1992-1995. Després d'una avaluació inicial del nivell de cada participant, s'establirà un programa d'entrenaments per a assolir, amb un treball intens, una millora significativa del nivell de domini de la tècnica. Mollerussa i Tortosa seran les seus d'aquests campus.