diumenge, 8 de febrer de 2009

Materials Olivella-Casal Vilafranca 55 - CPE Taradell 60Victòria dels osonencs davant un Casal Vilafranca amb ofici i molt lluitador.
El partit disputat el passat dissabte a la pista dels de Vilafranca va ser molt disputat, malgrat els osonecs varen anar tot el partit per endevant en el marcador, l'equip local sempre va mantenir-se amb una lluita considerable, fins i tot va acostar-se en el tram final a tres punts, l'equip visitant ja veia la remontada, pero va saber aguantar el marcador.
Una defensa agresiva i una forta pressió en atac va propiciar en el tercer quart que els visitants marxesin amb un parcial a favor de 3 a 16, va ser la clau del partit.
Bon partit en general de tots els jugadors, malgrat que el 9 tindrà una valoració molt bona (hem de fer les estadistiques), el rival va ser molt net i el arbitre just.


Aquesta victòria donarà moral als taradellencs despres de perdre els darrer dos partits.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Em sap greu Jordi pero no he pogut escriure-la perque estic amb un treball per demA. M'agradat la teva. Fa goig jugar en aquesta lliga. Per cert el st pep ha punxat davant el sabadell, i la garriga segueix ferma.