diumenge, 18 de gener del 2009

Les Franqueses 57 - CPE Taradell 67


L’infantil masculí continua sense perdre al 2009 després de vèncer a Les Franqueses per 57 a 67. No va ser un partit fàcil pels taradellencs que van començar al primer quart amb un parcial en contra de 8-0. Els blanc-i-blaus però, van reaccionar abans de que finalitzés el període ajustant el marcador 12 a 8.

 Els vallesans, amb un joc ràpid, van saber aprofitar la seva superioritat d’alçada durant bona part de la primera meitat. Tot i així, una bona defensa dels osonencs no va permetre a l’equip local arribar a l’equador del partit amb avantatge (30-30).

 El partit tornava a començar i els dos equips van sortir molt endollats al quart període, que, després d’un bon intercanvi de cistelles, va finalitzar amb un 40 a 44 pel visitant. Va ser al cinquè període quan el Taradell va prémer l’accelerador. Una defensa arriscada i constant va possibilitar les recuperacions de pilota que es van materialitzar en un parcial de 16 a 6 que deixava als vallesans 14 punts a sota a l’inici del darrer quart.

 Al sisè quart els de les franqueses van defensar amb pressió tota la pista que, sumat a una espurna de relaxació osonenca, va propiciar un bon parcial a favor dels locals (9-3). Els taradellencs però, no van perdre la paciència i a les ultimes possessions van demostrar com es mou la pilota en atac. Al final el marcador 57 a 67 pel Taradell que no coneix la derrota en aquest 2009. Els blanc-i-blaus visitaran diumenge 25 la mítica pista del Sant “Pep” de Badalona amb un balanç de dues victòries en dos partits.





Estadístiques del Partit

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si, bona capacitat de reacció, però ens segueix costant adaptar-nos a les pistes petites o curtes, mica a mica ens anem posant en el partit, però amb molta dificultat, per això serveix l’entrenament del IES, crec que va be.
Enhorabona als tres pivots, malgrat dos han fet un molt bon partit, així ho diu la estadística, els tres petits també han fet un partit força bo, amb 10 punts cadascú, i la resta mica a mica va entrant.
Personalment cal remarcar el partit del 14, feina fosca, silenciosa, que passa desapercebuda, però amb moltíssima entrega , voluntat i sacrifici, llàstima que no li han entrat els llançaments, perquè su mereixia.
Felicitats a tots nanos, entrenadors i els incondicionals!!
!