diumenge, 28 de desembre del 2008

Festa del CPE Taradell


Per enèsima temporada s'ha celebrat la festa que acull el CPE Taradell i totes les diferents seccions que el composen. Una exibicio de patinatge amb nombrós public a les grades, va ser el pròleg que va precedir a la desfilada de les diferents seccions, on el patge reial va repartir un detall a cada jove que va assistir a l'acte.
Comenta que et va semblar la festa del CPE Taradell i com t'agradaria que fos

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que estaria bé que en aquesta festa es fés una mica de presentació dels equips de basquet, ja que no es fa presentació a principi de temporada.
Com a mare d'una jugadora de basquet la trobo una mica "sossa" aquesta festa sobretot si no tens cap fill que faci patinatge.

Anònim ha dit...

Jo estic plenament d'acord!!!!

Anònim ha dit...

Hola, sóc la Marta, l'entrenadora de les petites, estic d'acord amb els dos comentaris anteriors, especialment amb la proposta d'aprofitar aquesta festa per fer la presentació dels equips de bàsquet. Penso que seria bo i ens sentiriem més participatius a la festa ja que si no (segons el meu punt de vista) sembla una festa del patinatge on els de bàsquet fem pilot.

Però això només és una opinió i espero que no se m'ofengui ningú.

Ah! El lot molt bé eh! No tinc res a dir-hi!jeje...

Molta sort a tots els equips en la lliga!

Un petonet!

Anònim ha dit...

Les Opinions estan per ser donades Marta, cap problema, és el teu parer i repeteixo també que estic molt d'acord amb tu. Aquesta festa està dissenyada pel patinatge, es possible que abans no calgués, però si et vas adonar, la gran majoria de nenes i nens, son del basquet, segurament al principi no era així, sinó a la inversa i és va pensar en aquest disseny de festa, que, hores d'ara ha de canviar per poder representar tothom. ;) un petó