diumenge, 5 d’octubre de 2008

CPE TARADELL 78 – AE ELVIRA LA SALLE 38


Bon inici de lliga per part de l'infantil masculí del CPE Taradell, que va aconseguir la victòria a casa davant de l'Elvira La Salle de Montcada per 73 a 38.


Els taradellencs van sortir mig endormiscats els dos primers quarts on només guanyaven per cinc punts de diferencia [25-20]. Va ser al tercer període quan els osonencs van prémer l'accelerador i van fer un parcial de 14-2 que es va reflectir en un 39 a 22 al descans.


Els locals no van baixar la guàrdia i al quart període van deixar el marcador dels vallesans a zero, per encarar el cinquè quart amb una diferencia a favor de 25 punts [47-22]. Va ser aleshores quan els visitants van intentar maquillar el partit en els dos últims períodes, tot i que els jugadors taradellencs no els hi van deixar guanyar ni un quart. Al cinquè, 11-8 pel Taradell i al definitiu 15-8 per l'equip osonenc.


Amb aquesta victòria, el Taradell es col·loca al capdamunt de la classificació de la fase prèvia del Nivell B. A la propera jornada els jugadors de Guillem Bas visitaran la pista de l'Escola Sant Gervasi de Mollet del Vallès. Un partit, a priori, complicat a raó del prolífic bàsquet base del club molletà que porta demostrant el seu treball mes de 25 anys.


DUSKO

4 comentaris:

El presi ha dit...

Jo vull remarcar el fet que varen anotar TOTS els jugadors, les puntuacions varen ser molt repartides, pocs d'ells varen passar dels 10 punts per jugador. Això es bo pel equip, i demostra que si un jugador te mal dia, la resta pot agafar el relleu, treu dependència i fa cohesió.
Enhorabona

Anònim ha dit...

La veritat és que sí, només un jugador es va quedar en només dos punts però en va donar uns quants d'assistència. La resta de jugadors no van baixar dels sis punts i cap va passar dels dotze. S'hauria de millorar l'actitud dels entrenaments (pel qui ho llegeixi)

Dusko

Dusko ha dit...

La veritat és que sí, només un jugador es va quedar en només dos punts però en va donar uns quants d'assistència. La resta de jugadors no van baixar dels sis punts i cap va passar dels dotze. S'hauria de millorar l'actitud dels entrenaments (pel qui ho llegeixi)

el presi ha dit...

L’actitud dels entrenaments és competència directe d'entrenadors , també, en part de jugadors, motivació, estímul, esperit de sacrifici no té tothom, ni amb el mateix grau, però amb la gestió del grup, coneixent cada jugador, fortaleses i debilitats i s'ha de poder fer veure e inculcar a tot el grup sense desmerèixer personalment ningú. Hem d’anar posant els nens al sac tenint en compta des diferencies personals, nivell, grau de base, tipus de joc, etc....