diumenge, 19 d’octubre del 2008

CPE TARADELL 34 – RF LOGISTIC LA GARRIGA 45

Segona derrota consecutiva del infantils masculins contra un equip del Vallès, que ens fa baixar en la classificació de la fase prèvia. El partit tan sols va tenir un quart, el primer, on els nostres varen respondre a cada cistella del equip contrari, varem poder veure dos triples, un per banda, i un resultat parcial de 11-13 va ser lo millor, el segon quart (on varem repetir equip ?) varem anotar 2 punts i els vallesans 10, el tercer quart també varem tancar amb un contundent parcial (4-9) i va finalitzar la mitja part amb un clar 17-31 pels de La Garriga. L'altre meitat no va ser gaire millor, tan sols quant els de la Garriga varen abaixar el ritme varem maquillar el marcador, però igual que la primera part, tan sols varem anotar 17 punts, per 14 del contrari. A diferencia d'altres partits els anotadors varen concentrar-se en 5 jugadors, pero basicament varen puntuar entre dos, (8 i 16 punts) que varen anotar 24 punts (70%).

Crec que no va ser gens positiu repetir els dos quintets, i menys en partits tan físics, que ens impossibilita mantenir la intensitat i garra pròpia del equip, fallem les cistelles fàcils sota tauler, mala selecció de tirs, etc. però em de reflexionar en altres aspectes també, com que varem llençar 14 tirs lliures i tan sols van entrar 3, la diferencia que ens hauria faltat per guanyar el partit.