dilluns, 16 de juny del 2008

Partit Amistós a Mollet

Aquest divendres els pre-infantils varen jugar un partit amistós amb el C.B. Mollet, el resultat final va concloure amb un 62-45 pels locals.
El partit va ser força interessant i el començament del Taradell impressionant, doncs guanyàvem 4-11, jugant amb rapidesa i eficàcia, contra un Mollet que juga en la A-2; ens va entrat tot, i els locals varen quedar una mica perplexos, recuperant el alè tot seguit i acabant el 1er quart amb un 13-15 pels visitants. Poc a a poc varen recuperar el seu joc i el Taradell va deixar l'encert tancant la mitja part amb un 34-29. El tercer quart va ser el nostra pitjor, però teníem que entrar en canvis i regulació de jugadors, (teníem dos minis, que varen fer-ho molt be) i es va ressentir el marcador anotant 4 punts (54-32). El darrer quart va ser mes igualat i varem acabar amb el 62-45 final.