dilluns, 26 de maig del 2008

C.P.E. Taradell 25 - C.B. Vic 43




Les cadets del Taradell han perdut amb el Vic, fen bo els pronòstics amb les primeres classificades del seu grup. El partit va ser força travat, les noies de Taradell, varen acabar la mitja part amb el partit totalment empatat, no va ser fins a finals del 3er quart que varen marxar les de Vic. I no varen marxar per ser molt millor que les nostres, ho varen fer per banqueta i un plus de resposta física, son millors, en conjunt, en equip. Les noies del Taradell, varen posar-se endavant en el marcador, i si hagessin pogut aguantar el ritme podíem haver guanyat, dosificant-se millor, treballant mes en equip, tenint cura de les faltes innecesàries, (el base feia dobles en 3 de 4 conduccions),passes fàcils, evitant pèrdues de pilota sense excesiva pressió, llegint el partit.

No podem protestar constantment l'arbitre, per cert, boníssim, ens va perdonar mil dobles, va deixar jugar i va fomentar un partit amb ritme i net.

Les cadets han evolucionat moltísim, tindríem que estar en la 4à o 5à classificació, malgrat ens falta equip, no varem poder fer rotacions, estàvem afogats, i els canvis eren al limit, amb mes components podrien donar molt mes del que bonament fan.