dimarts, 15 d’abril de 2008

Vina al campus de Viladrau!!!!Del 24 al 30 de juny del 2008 el C.B. Torelló organitza per segon any consecutiu el seu campus de bàsquet a Viladrau.
Després del bon resultat de l’any passat, repetiran emplaçament del campus. Anirem a la casa de colònies de Santa Marta, situada a la localitat de Viladrau.
A la casa disposarem de camp de futbol, cistelles de bàsquet, tennis taula així com diferents sales de reunions i vídeo. A més, farem ús de la piscina i el poliesportiu municipals. Això ens permet dur a terme un munt d’activitats per disfrutar durant tot el dia.
El preu es de 290€ i podeu trobar més informació i la butlleta d'inscripció cliclant aquí

Pels nens i nenes de Taradell que vulguin anar i no es quedin a sopar i dormir hem aconseguit un preu especial de 100€ + el transport de dilluns a divendres amb bus que els recollirà i els tornarà, de moment i depenent de la quantitat que s'hi apuntin el preu resulta d'uns 4 €/dia. El dissabte i diumenge el transport serà particular.

Cal confirmar a principis de la setmana vinent la inscripció, us donaran les butlletes el proper entrenament, cal fer la transferència i portar-la al entrenador o al club a fi de confirmar inscripcions.