dilluns, 10 de març del 2008

Pre Infantil Albert Disseny CB i UM "B"-58 CPE Taradell 62

Els pre infantils del Taradell han guanyat un partit molt travat en una pista que ja predèiem complicada i difícil, els desnivells i els "bombos" han complicat la posada en escena. La primera part ha estat clarament del Albert Disseny, amb un 21-4 el primer quart i un 42-21 a la mitja part. Molts ja ho veiem perdut, però amb una defensa mes agressiva ha propiciat que donéssim la volta al marcador, mica en mica al quart quart, i hem marxat definitivament al cinquè, amb defensa, robo, córrer i cistella fàcil. Em trobat a faltar la feina del psicòleg, dedicat avui a relacions publiques i al marcador. Bon arbitratge, malgrat ha vegades no ha vist algunes molt clares, ha estat molt “instructor”, que en una categoria com la que estem, és molt recomanable.

2 comentaris:

Dusko ha dit...

És impressionant la capacitat de reacció que té aquest equip. Ja va remuntar un parcial en contra en el partit contra el líder i li va faltar un quart per endur-se la victòria. Dissabte va remuntar una desaventatge de 15 punts en un quart, el cinquè que va ser espectacular. Així doncs, felicitro aquest equip que s'ho mereix tot per la seva actitud envejable.

Anònim ha dit...

Si, efectivament, sembla que comencin adormits, o a veure’ls venir. El partit del Artes també varem començar molt fluix, en una pista curta, quant es varen calmar i adaptar a la pista varen començar a remuntar..